Main Logo Nieuweweg

Telefoon: (023) 562 34 66

Bleken van tanden

In onze tandartsenpraktijk in Hoofddorp kunt u ook terecht voor het professioneel bleken van tanden. U bent er bij ons zeker van dat het bleken van de tanden op veilige wijze gebeurt, zodat u geen schade oploopt aan uw gebit.

Verkleurde tanden
Als u ouder wordt, worden uw tanden ook wat donkerder. Dat is een natuurlijk proces door de vorming van tandbeen en het dunner worden van het glazuur. De hoektanden hebben meer tandbeen en zijn daarom vaak nog wat extra geel.

Ook zijn er invloeden van buitenaf die invloed hebben op de kleur van uw gebit. Denk aan roken, medicijngebruik, of het drinken van koffie, thee en rode wijn. De verkleuring van de tanden kan per persoon verschillend zijn. Je kunt bijvoorbeeld gelige tanden krijgen, maar ook bruin(er) of grijs.

Wanneer bleken van de tanden?
Het bleken van de tanden is een cosmetische behandeling. Het is niet noodzakelijk, maar het kan wel veel voor u betekenen. Bijvoorbeeld als u zich schaamt voor uw gebit of als u een representatief uiterlijk dient te hebben. Wij streven naar een mooi wit, maar natuurlijk ogend gebit.

Advies
Onze mondhygiëniste of tandarts kan u adviseren over het bleken van uw gebit en de mogelijkheden met u bespreken. Vraag om meer informatie tijdens uw bezoek aan onze praktijk, of bel ons voor een afspraak, tel: 023 562 34 66.